#1 2011-06-13 21:44:38

 admin

Administrator

Zarejestrowany: 2006-08-30
Posty: 1407
Punktów :   
WWW

Torcik truskawkowo – orzechowy

http://ewypieki.blox.pl/2011/06/Torcik- … chowy.html

Porcja na 6 – 8 osób, kaloryczność: 396 kcal (100g), czas przygotowania: 1 godzina, tort łatwy i średnio drogi.


Plany treningowe http://treningi.blox.pl

Offline

 

#2 2019-06-19 12:51:32

Nika

częsty bywalec

Zarejestrowany: 2018-10-23
Posty: 87
Punktów :   

Re: Torcik truskawkowo – orzechowy

Teraz sezon na truskawki:) Ale można taki torcik też z innymi owocami zrobić, ja pomyślałam o malinach.

Offline

 

#3 2020-11-22 14:37:56

Nika

częsty bywalec

Zarejestrowany: 2018-10-23
Posty: 87
Punktów :   

Re: Torcik truskawkowo – orzechowy

Zastanawiam się jak taki torcik zrobić teraz, późną jesienią żeby był równie smaczny. Owoce mrożone są pozbawione tego letniego aromatu ale może warto byłoby użyć liofilizowanych?  Na blogu https://onedaymore.pl/blog/5-powodow-dl … suszonych/ czytałam, że one właśnie smaku nie tracą, wartości zresztą też. No, tylko nie wiem, czy nadają się do wypieków? Może ktoś z Was miał okazję to sprawdzić w swojej kuchni?

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
posjetite autorovu web stranicu arkusze stalowe