Nika - 2020-05-16 13:51:31

Produkty pszczele kojarzą się Wam pewnie z miodem. Słusznie:) Pyszny jest i zdrowy, spożywamy go od pokoleń. Ciekawa jestem natomiast czy w swojej kuchni stosujecie też pyłek kwiatowy?  Gdy ze stronki https://onedaymore.pl/blog/pylek-kwiato … asciwosci/ dowiedziałam się , że pyłek kwiatowy-pszczeli właściwości, skład i zastosowanie  ma naprawdę bogate, niemal od razu kupiłam słoiczek. Dostępny jest też w kapsułkach, jako suplement, ale ja wybrałam tę naturalną formę.  Mieszam go z miodem, dodaję do musli albo zmielony do koktajli.  Jeśli znacie ten produkt i macie jeszcze jakieś kulinarne pomysły z jego zastosowaniem, piszcie:)

studio kopiowania kaset mokotów https://dominikasurma.pl/ sprzątanie biur bydgoszcz