KILLER - 2010-12-10 18:30:28

2600 kcal

Dzień treningowy

I Śniadanie - 6.30 – 7.00

Płatki owsiane górskie – 60g
Jaja kurze całe – 180g (3 sztuki)
Białko jaja kurzego – 105g (z 3 sztuk)
Papryka czerwona – 150g
Pomidor – 100g

II Śniadanie - 10.00

Pumpernikiel – 35g (pół kromki)
Dorsz świeży, gotowany na parze – 170g
Brokuły – 150g
Dynia, pestki – 30g

III Posiłek - 13.00

Pumpernikiel – 35g
Mięso z piersi z kurczaka bez skóry – 170g
Kalafior – 150g
Siemię lniane – 15g

IV Posiłek – przed treningiem - 16.30

Ryż brązowy – 70g
Mintaj – 170g
Ogórek – 100g
Rzodkiewka – 80g
Sałata – 100g
Oliwa z oliwek – 10ml

TRENING 18.00 – 19.15


V Posiłek – od razu po treningu - 19.15

Carbo – 75g

VI – 30 minut po treningu – 19.45

Pierś z kurczaka – 160g
Groszek zielony – 60g
Marchew gotowana – 60g
Kukurydza konserwowa – 60g

VII – Kolacja – 22.00 – 22.30

Twaróg chudy – 100g
Oliwa z oliwek – 10ml
Białko jaja kurzego – 70g (z 2 sztuk)


Białko: 3,0g na KMC (2,5g zwierzęce)
Tłuszcz: 1,0g na KMC
Węglowodany: 3,0g na KMC

2640 kcal





Dzień nie treningowy

I Śniadanie - 6.30 – 7.00

Płatki owsiane – 100g
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry – 170g
Sałatka – 1 porcja

II Śniadanie - 10.00

Soczewica czerwona – 120g
Białko jaja kurzego – 105g
Sałatka – 1 porcja

III Posiłek - 13.00

Makaron czterojajeczny – 50g
Tuńczyk świeży – 200g
Sałatka – 1 porcja

IV Posiłek - 16.30

Makaron czterojajeczny – 50g
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry – 180g
Sałatka – 1 porcja

V Posiłek - 19.30

Jaja kurze całe – 180g
Białko jaja kurzego – 105g
Sałatka – 1 porcja


SAŁATKA (1 porcja):
Kalafior – 60g
Brukselka – 60g
Kukurydza konserwowa – 25g
Pomidor – 50g
Olej rzepakowy – 5ml

VI – Kolacja – 22.00 – 22.30

Twaróg chudy – 200g
Oliwa z oliwek – 15ml


Białko: 3,2g na KMC (2,2g zwierzęce)
Tłuszcz: 1,0g na KMC
Węglowodany: 2,8g na KMC

2600 kcal

https://www.worldhotels-in.com/ dobry psychiatra łódź tłumacz tekstów naukowych laweta warszawa